de mens in de toekomst

Leven we in de toekomst in het donker?
Wonen we onder water of worden we planten?
Wat als je zelf een machine wordt?

Op uitnodiging van Villa Zebra ben ik op onderzoek gegaan naar de mens in de toekomst. In de tentoonstelling: ‘Ticket to de Toekomst’ stap je een wereld binnen waarin alles mogelijk is. Als ‘Kunstenaar in Huis’ heb ik in deze tentoonstelling een interactieve installatie met een eigen werkruimte tot maart 2019. Tijd genoeg om mijn ideeën over de toekomst in beeld te brengen.

Gedurende het jaar zal ik een serie nieuwe werken maken naar aanleiding van de vraag: Hoe ziet de toekomst eruit en hoe ziet de mens er dan uit?
Voor ieder werk kies ik een nieuwe situatie (scenario) waarin de mens leeft, bijvoorbeeld leven in het donker, onder water of als onderdeel van de natuur.
In tekeningen, collages en foto’s laat ik nieuwe mogelijkheden zien.

Scenario 5 : Stel je voor dat de mens in de toekomst zelf robots worden…

Scenario 4 : Stel je voor dat we in de toekomst in de lucht gaan wonen…

Scenario 3 : Stel je voor dat we in de toekomst planten worden…

Scenario 2 : Stel je voor dat we in de toekomst onder water gaan leven…

Scenario 1 : Stel je voor dat we in de toekomst in het donker gaan leven…

Ben nieuwsgierig om het project te volgen en mee te denken kom dan naar Villa Zebra of mail me om wat af te spreken.

Ik ben er in ieder geval op: 20, 21 en 25 april – 18 en 19 mei – 13, 15 en 16 juni – 11, 12, 13 en 14 juli – 29, 31 aug en 1, 28 en 29 sept. –  24, 26 en 27 oct. – 21, 23 en 24 nov. – 12, 14 en 15 dec. 2018