nieuws

 • expositie bij Galerie Westerstorm van 3 juni – 16 juli 2023

  In de expositie Pronkstukken is een nieuwe serie werken te zien waarin allerlei strandvondsten op een verrassende manier worden uitgelicht. De expositie is als een pronkkamer ingericht met grote en kleine tekeningen, assemblages en foto’s. Tevens presenteert Hillegon Brunt haar nieuwste boek Door Het Land.

 • 8 oktober Boekpresentatie Door het land

  Het was weer een feest om samen met boekontwerper Art Collart aan een boek te werken. Het boek Door het Land bundelt the Landscapes tot een document van vergezichten. Landa van Vliet schreef het energieke verhaal Verdwalen in het land van Hillegon Brunt dat het boek helemaal compleet maakt.

 • Welkom in mijn atelier online!

  Sinds kort is ook mijn atelier te bezoeken via de Kunstambassade. Heel blij dat ik nu ook onderdeel ben van dit bijzondere initiatief.

 • 24 – 25 sept Groot Rotterdams Atelier weekend!

  Welkom in mijn atelier! Ik laat nieuwe tekeningen uit de serie Pronkstukken zien en is boekontwerper Art Collart  mijn gast in het atelier. Hij zal daar zijn boeken tonen die hij de afgelopen jaren voor verschillende kunstenaars ontwierp. Kom dat zien! open van 11:00 tot 17:00 Insulindestraat 279A 3039 WK Rotterdam TOT ZIENS!

 • Wild Summer of Art in BRUTUS

  Welkom… op vrijdag 1 juli is de feestelijke opening van Wild Summer of Art Part I ! De locatie van Wild Summer of Art is uniek in zijn rauwe uitstraling. Het voormalige industrieterrein waar Brutus is gevestigd omvat ongelikte binnen- en buitenruimtes. 10 kleine tekeningen uit de serie Pronkstukken – meubilair hangen op deze fantastische locatie en zijn te zien t/m 31 juli.

 • Tekenkabinet X

  Welkom! In deze tentoonstelling zijn er tekeningen van 101 kunstenaars te zien waaronder ook 2 tekeningen van mijn hand uit de serie Pronkstukken; de steenzetels   (zie: www.tekenkabinet.nl) adres: Art Singel 100 – 1015 AD Amsterdam woensdag 1 juni t/m zondag 31 juli 2022 openingstijden: woensdag, zaterdag, zondag 13.00 – 17.00 uur (en op afspraak)

 • Humpty Dumpty vanaf 23 nov. te koop!

  Humpty Dumpty is een boekje gemaakt als een gedicht, dat is ontstaan door de samenwerking tussen een dichter, een beeldend kunstenaar en een grafisch ontwerper. Het is een uniek boekje geworden dat de grenzen opzoekt, iets waarin het één vloeiend overgaat in het ander, iets dat troost en prikkelt.

 • RAAMWERK project 1 sept – 1 nov 2021

  Project Raamwerk wordt georganiseerd door de kunstenaars van NE studios en is een 24/7 tentoonstelling. Opening vrijdag 3 september om 17:00 NE studios: Prins Hendrikstraat 5, 3071 LG Rotterdam

 • 25 – 26 sept Groot Rotterdams Atelier Weekend

  Nieuwsgierig naar mijn atelier? Tijdens Groot Rotterdams Atelier Weekend gaat de deur open van 11:00 tot 17:00 Insulindestraat 279A  3039 WK   Rotterdam

 • The Landscapes… Y/OUR GALLERY, Rotterdam op 6 – 12 – 20 juni

  Op uitnodiging van Y/OUR GALLERY, een bijzonder en nieuw kunstinitiatief in Rotterdam is in juni 2021 een selectie uit de serie The Landscapes  te zien in het eigenzinnige huis van Martijn te Winkel.

 • DE GROTE NEDERLANDSE KUNST KALENDER 2021

  In de editie GNKK 2021 is ook een werk van mij uit de serie The Landscapes opgenomen. Helaas is deze uitgave van Trichis Publishing BV al volledig uitverkocht.

 • Garden of My Mind (verlengd tot 30 jan. 2021)

  Galerie Westerstorm nodigt u uit voor de expositie In the Garden of My Mind, een ode aan de natuur. Een eclectische mix met werk van: Marjo Postma, Hillegon Brunt, E. Pietersen, Erik van Rotterdam, Anneke Savert, Henrica Eijberts, Lia Smid en Dorita Savert. 

 • 26 – 27 sept Groot Rotterdams Atelier Weekend

  WELKOM! Ook de deur van mijn atelier gaat open tijdens het Groot Rotterdams Atelier Weekend van 11:00 tot 17:00 Insulindestraat 279A  3039 WK   Rotterdam

 • t/m 30 aug expositie bij Bosch&deJong

  Welkom! Oud en nieuw werk komen samen op de Tussenmuur bij de bijzondere en eigenzinnige boekenwinkel Bosch&deJong. De winkel is gevestigd in de leuke Fenix Food Factory die sinds kort op de nieuw locatie weer is open gegaan.De tekeningen, Toyobo-etsen en collages zijn t/m 30 aug. te zien en te koop! adres: Nico Koomanskade 1025, 3072LM Rotterdam maandag gesloten,  di – zon 10:00 – 19:00

 • Publieke Werken Rotterdam

  Publieke Werken Rotterdam presenteert verbeelding in plaats van reclame, ruim 400 werken van Rotterdamse kunstenaars in de stad, in de vorm van A0 posters. 9  juli – 9  augustus 2020 Public exhibition of more than 400 poster artworks throughout Rotterdam.  The Crystal Trophy poster (A0)…spotted at the  Busstation Zuidplein, Rotterdam. zie www.publiekewerkenrotterdam.nl

 • Für zuhause

  Van 2 juni t/m 12  juli – dag en nacht – is deel 2 van de expositie Ubergangsweise, Für Zuhause achter de ramen van het Goethe Instituut, Westersingel 9, Rotterdam Mijn presentatie: I’m not there (Toyobo-ets) en 4 kleine tekeningen (fineliner op papier)

 • online exhibition 7 juni – 17 juni

  These 3 small drawings  Trophy V – Trophy VI – Trophy VII – were selected for the online (instagram) exhibition SHOWHOUSEARTCALL nr. 2  @showhousejayjay You can find the online exhibition @showhousejayjay on Instagram, each work cost €300 Want to buy? More info? Contact: showhousejayjay@gmail.com SHOWHOUSEARTCALL nr. 2 is a project by artists Ralf Kokke & Heidi Ukkonen with guest juror Sasha Bogojev.