speciale uitgave All Alone I

Op vrijdag 1 februari is de presentatie van de speciale uitgave All Alone I bij Bosch&deJong boekverkopers in Rotterdam.
Eelkje Christine Bosch schreef 2 gedichten en een essay naar aanleiding van de eerste ets die ik maakte in de serie All Alone.  Door het ontwerp van Art Collart is deze speciale uitgave extra bijzonder geworden.

We zijn samen trots op het resultaat: van bescheiden omvang (en prijs!) maar met een bijzondere samenkomst van beeld en taal. All Alone I is een risoprint in genummerde oplage van 150 exemplaren.

De presentatie begint om 17:30 bij Bosch&deJong boekverkopers met een korte toelichting over de totstandkoming. Daarna heffen we graag het glas met de aanwezigen op deze uitgave, en kan deze voor 7,50 gekocht worden, eventueel gesigneerd natuurlijk. 🙂

Mocht je van verder komen; in de buurt van de winkel is allerlei mogelijkheid tot eten in diverse soorten budget, en vanaf 20:00 zal in Kopi Soesoe, 60 meter verderop, een gratis poëzieprogramma met aansluitend open podium zijn.

Bosch&deJong boekverkopers
adres:
Fenix Food Factory
Veerlaan 19D
3072 AN Rotterdam