Tekenkabinet X

Welkom! In deze tentoonstelling zijn er tekeningen van 101 kunstenaars te zien waaronder ook 2 tekeningen van mijn hand uit de serie Pronkstukken; de steenzetels   (zie: www.tekenkabinet.nl)

adres: Art Singel 100 – 1015 AD Amsterdam
woensdag 1 juni t/m zondag 31 juli 2022
openingstijden: woensdag, zaterdag, zondag 13.00 – 17.00 uur (en op afspraak)

Het Tekenkabinet is sinds 2013 een onafhankelijk podium voor hedendaagse, autonome tekenkunst. Jaarlijks worden op wisselende locaties salonachtige tentoonstellingen gerealiseerd waarin hedendaagse tekenkunst de hoofdrol speelt.

Na eerdere edities in een museum, een kunstsalon, een showroom, een kunsthuis, een huiskamer, een kunstbeurs, een winkelpand, een woonhuis, een paviljoen in een park, wordt het tweede lustrum gevierd in galerie Art Singel 100 te Amsterdam.

Het Tekenkabinet selecteerde recente tekeningen van 101 kunstenaars.
De diverse stijlen, handschriften, gedachten, gebruikte materialen, fantasieën, papiersoorten en andere dragers nemen de toeschouwer mee op reis naar nieuwe werelden.
Het maximumformaat van de tekeningen is A4 (21 x 29,7 cm).

Alle tekeningen worden zonder lijst, glas en/of passepartout getoond, zijn allen te koop en kunnen direct worden meegenomen in een handgemaakte bewaardoos met deksel.
Ter begeleiding van de tentoonstelling verschijnt een hardcover jubileumcatalogus op A5 formaat met werk van alle deelnemende tekenaars.

contact: Manja van der Storm +31 (0)6 20077891